Laden
Over Faser

Over Faser

Inmiddels hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in het leveren en monteren van onze akoestische systemen en daarmee in het oplossen van vele akoestische problemen.

Onze passie is het om van uw ruimte een duidelijke leefbare ruimte te maken waarin u zich prettig voelt, dit kan in een reeds bestaande situatie of een nieuwbouw zijn. Ook als u alleen nog maar op tekening een idee heeft, neem gerust contact met ons op om vooral in een later stadia niet te maken te krijgen met een vervelende galm.

Of het nu gaat om een vervelende galm in een school, gang, woonkamer, kantoor, vergaderzaal of andere openbare ruimte, wij zorgen voor een perfecte akoestiek.

Faser-Akoesteiek produceert en levert in eigen beheer. Daardoor kunnen wij het gewenste resultaat voor ieder project verzekeren. Onze werkwijze staat voor kwaliteit en respect voor mens en milieu. Wij verzorgen een probleemloze uitvoering met ervaren begeleiding en doorgewinterde uitvoerders.

De toegepaste pleisterlaag is milieu verantwoord, reversibel en wordt geproduceerd volgens de Duitse richtlijn; ÖkoTex Standard 100 Kortom Faser-Akoestiek biedt;

  • Akoestisch naadloos plafond en wand oplossingen om galm duidelijk te verminderen en een prettige leef-, of werkruimte te creeren, faser-akoestiek heeft een ruim aanbod aan systemen en diktes in haar pakket, door de robuuste eindlaag tevens geschikt als wandafwerking.
  • De akoestische producten van Faser-akoestiek zijn verkrijgbaar in een rijk kleurenpalet, van glad tot grofkorrelig. Geschikt voor bijna elke ondergrond, onderhoudsvriendelijk en energiebesparend.
  • Faser-Akoestiek produceert en levert in eigen beheer. Zo kunnen wij het gewenste resultaat voor ieder project verzekeren
  • Onze akoestische systemen zijn geschikt voor praktisch elke gesloten niet werkende ondergrond, eenvoudig in onderhoud.
  • De hoogste akoestische prestatie voor alle denkbare toepassingen.
  • Akoestiek ons vakmanschap. Faser-Akoestiek is uw partner bij het creëren van de juiste oplossing voor uw ruimte, welke ruimte ook;